Catalog de produse

Cosul de cumparaturi  

Nici un produs

Livrare 0 lei
Total 0 lei

SC FORUMUL INDEPENDENT PENTRU AFACERI SRL  respecta legile in vigoare privind prelucrarea datelor cu caracter personal, fiind inscris in registrul de evidenta a prelucrarii de date cu caracter personal sub numarul 9198.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private în sectorul comunicatiilor electronice, www.aoy.ro si SC Forumul Independent pentru Afaceri SRL au obligatia de a administra în conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

Scopul colectarii datelor este: servicii de comunicatii electronice si reclama, marketing si publicitate.
Informatiile înregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: persoana vizata ( persoana de la care se colecteaza datele), acestea fiind necesare in scopul stabilirii contactului cu clientii, in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si in scopul indeplinirii la timp si cu operativitate a livrarii comenzilor, precum si in scopuri de comert on-line.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor* printr-o cerere scrisa, datata si semnata la SC Forumul Independent pentru Afaceri SRL, Str. Iuliu Valaori 28, Sector 3, Bucuresti.

De asemenea refuzul dvs. expres de prelucrare a datelor personale care va privesc, va duce la incetarea oricaror prelucrari de date cu caracter personal in ceea ce va priveste. www.aoy.ro  face toate eforturile pentru protejarea informatiilor dumneavoastra in timpul transmiterii acestora intre computerul dumneavoastra si server-ul nostru, prin folosirea de certificare SSL (Secure Sockets Layer).
Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cât mai curând posibil.

In momentul efectuarii unei comenzi on line, Clientul declara ca a luat cunostinta si este intru totul de acord cu cele mentionate mai sus.


Comenzi telefonice

0721 274 389
021 242 08 30
Parerea ta:

Trimite-ne intrebarile si sugestiile tale, recomandari de imbunatatire privind site-ul Aoy.ro, sau produse pe care vrei sa le gasesti in oferta noastra folosind formularul de feedback.
Va multumim.