Cosul de cumparaturi  

Nici un produs

Livrare 0 lei
Total 0 lei

Catalog de produse

Audioquest Dragonfly Black

439 lei

DAC USB si amplificator de casti Audioquest Dragonfly Black compatibil si cu iPhone / iPod / iPad

Detalii

PRET REDUS cu 8 % 439 lei cu TVA

479 lei cu TVA

SKU_25528

1 kg

Nume: *

Email: *

Telefon:

Intrebari: *

Cod securitate: * Click on me to change image  

Audioquest Dragonfly Black - un DAC portabil USB pentru casti, probabil singurul de acest gen compatibil si cu iPhone - iPod - iPad


Noua generatie de DAC-uri portabile de la Audioquest Dragonfly – modelul DAC Audioquest DragonFly Black
Cu DAC AudioQuest DragonFly Black poti conecta orice computer, laptop, tabletă sau smartphone poate fi folosit ca un adevărat player de muzică de mare fidelitate. Acesta permite oricăror iubitori de muzică să se bucure de un sunet frumos oriunde s-ar duce, oricând doresc.


Audioquest Dragonfly Black este un produs care pozitioneaza auditia muzicala pe o clasa net superioara.


În timp ce originalul DragonFly a definit piața pentru micro-DAC-uri, interfața sa USB îl făcea compatibil numai cu computere. Iubitorii de muzică au râvnit după o versiune mult mai portabilă – una care putea fi folosită cu încredere cu smartpones și tablete Apple și Android.
Suntem încântați să prezentăm două noi opțiuni care fac exact acest lucru – modelele DAC AudioQuest DragonFly Black și DragonFly Red.
Convenabilitatea și performanța nu mai sunt mutual exclusive. Cu modelele DAC AudioQuest DragonFly Black și Red, orice computer, laptop, tabletă sau smartphone poate fi folosit ca un adevărat player de muzică de mare fidelitate. Acesta permite oricăror iubitori de muzică să se bucure de un sunet frumos oriunde s-ar duce, oricând doresc.


Performanță digitală 32-Bit îmbunătățită
Pentru o performanță generală îmbunătățită, noile modele DAC AudioQuest DragonFly Black și Red încorporează de asemenea chip-uri DAC 32-bit ESS Sabre îmbunătățite – modelul 9010 pentru Black și 9016 de performanță mai mare pentru Red. Ambele folosesc o filtrare de fază minimă pentru un sunet natural detaliat și mai autentic. În timp ce DragonFly Black folosește același amp de căști de înaltă calitate și același control de volume analog găsite la DragonFly v1.2, modelul DragonFly Red include cel mai nou amp de căști ESS și un control digital de volum bit-perfect, situat chiar pe chip-ul DAC 9016 – o implementare sofisticată ce asigură fidelitate maximă, contrast dinamic și rație signal-to-noise optimă.
Modelul DAC AudioQuest DragonFly Black are un output de 1.2 volți – destulă putere pentru a alimenta cu succes circuitele de input ale tuturor preamplificatoarelor și o varietate mare de căști din ziua de azi. DragonFly Red are, în schimb, un output mai mare, de 2.1 volți, ceea ce-l face compatibil cu o selecșie mai mare de căști, inclusiv cu modelele de eficiență scăzută ce consumă multă putere.
În vreme ce chip-urile DAC pe care le-am selectat sunt uimitor de puternice și sofisticate, am limitat în mod intenționat capacitatea de procesare a modelelor DragonFly Black și Red la o rezoluție de 24-bit/96kHz. Acest lucru permite folosirea noilor modele la fel de simplă cum a fost dintotdeauna – sunt perfect compatibile cu PC-uri fără a fi nevoie să descărcați și instalați noi drivere.
Cel mai important, DragonFly este proiectat pentru a onora muzica pe care deja o aveți și o iubiți. Indiferent că ascultați pe Spotify, YouTube, Tidal, CD-uri sau fișiere de ultimă oră de mare rezoluție, DragonFly va oferi o experiență auditivă mult mai emoționantă și plăcută.
Aplicație desktop gratuită pentru upgrade de software (doar pentru modelele DragonFly Black și Red)
În plus, noile modele DragonFly vor beneficia de upgrade de soft printr-o aplicație desktop gratuită Windows sau OS X. Pe măsură ce noi dezvoltări se vor produce în aplicațiile de la music players, protocoale de streaming sau alte software-uri asociate, persoanele ce folosesc DragonFly vor putea încorpora aceste updates în dispozitivele lor deja existente.
Numai începutul
Introdus mediei la Consumer Electronics Show din 2016, modelele DAC AudioQuest Dragonfly Black și Red au fost numite "Vedetele CES" de către What Hi-Fi? Magazine. Dar acesta este numai începutul.
Suntem nerăbdători să construim conexiuni mult mai puternice și mai pline de însemnătate între iubitorii de muzică și artiștii, albumele, piesele și videoclipurile pe care le îndrăgesc. Dorința noastră este ca prin DragonFly Black, DragonFly Red și viitoarele produse digitale AudioQuest, din ce în ce mai multe persoane să se bucure de muzică frumoasă – oriunde s-ar duce, oricând și-ar dori.


Specificatii tehnice Audioquest Dragonfly Black:


USB Stick-Sized Digital-to-Analog Converter
Plays all music files: MP3 to high-res
Compatible with Apple and Windows PCs, as well as iOS and Android mobile devices (requires Apple Camera Adapter or Made for Android/OTG adaptor)
Drives headphones directly
Fixed output feeds preamp or AV receiver
Asynchronous transfer ensures digital timing integrity
Medium output (1.2 volts) drives a wide range of headphones
32-bit ESS 9010 DAC with minimum-phase filter
Analog volume control


Audioquest Dragonfly Black beneficiaza de 2 ani garantie

Audioquest Dragonfly Black

Comenzi telefonice

0721 274 389
021 242 08 30
Parerea ta:

Trimite-ne intrebarile si sugestiile tale, recomandari de imbunatatire privind site-ul Aoy.ro, sau produse pe care vrei sa le gasesti in oferta noastra folosind formularul de feedback.
Va multumim.